U ovom digitalnom razdoblju, specijalisti za digitalni marketing sve su traženiji, a njihova su zaduženja sve kompliciranija. Moraju imati odlično poznavanje digitalnih medija, marketinga na društvenim mrežama, SEO-a i dobro se služiti brojnim alatima za stvaranje i organizaciju digitalnog sadržaja.

Ništa od toga nije jednostavno, a upravo zato 4. i 5. srpnja u zagrebačkom hotelu Sheraton održat će se edukacija za specijalista za digitalni marketing.

Naučite što specijalist za digitalni marketing mora znati

Edukaciju će održati Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing, a naučit ćete kako kreirati kvalitetnu web stranicu, kako integrirati digitalne komunikacijske kanale u marketinške strategije, što je potrebno za uspješnu marketinšku strategiju i kako komunicirati s ciljanom publikom.

Osim toga, naučit ćete definirati i analizirati ključne pokazatelje uspješnosti, osnove SEO-a, načine izrade i analize marketinških kampanja, privući kupce i povećati prodaju uz pomoć digitalnog oglašavanja, a proći ćete i korištenje alata kao što su Google Ads i Google Analytics.

Kotizacija iznosi 200 eura. Po završetku edukacije, svi sudionici će dobiti uvjerenje o pohađanju u tiskanom obliku. Više o edukaciji možete pronaći na ovoj poveznici.

Popularno